OXYGEN PR

A kommunikáció meghatározó eleme az életünknek: általa kapcsolódunk egymáshoz, ügyfeleinkhez, partnereinkhez, munkatársainkhoz, a világhoz. És hogy mit kommunikálunk magunkról, az meghatározza a rólunk kialakult képet. Ennek ellenére sokan gondolják úgy, hogy egy cég kommunikációs szakember közreműködése nélkül is jól és hatékonyan tud működni.
A vállalkozások, cégtulajdonosok, a média, az üzleti partnerek és kollégák igényeinek összehangolása, egymás megértésének segítése nem mindig egyszerű feladat. Ebben tudunk ügyfeleinknek személyre szabott segítséget nyújtani. 

Számunkra az ügyfeleink igényeinek alapos megismerése, és ez alapján kommunikációs céljaiknak kreatív és hatékony megvalósítása a legfontosabb. Hiszünk a kommunikáció erejében, hiszünk a jól meghatározott, célcsoportra szabott kommunikációban, és hiszünk a személyes kapcsolatok erejében.PR cég Győr

SZOLGÁLTATÁSAINK

Vállalati Kommunikáció és PR -
mert kell egy jó stratégia

Hogyan és mit kommunikáljunk a partnereink, üzletfeleink és a környezetünk felé? Miről és mikor nyilatkozzunk? Milyen témában szólaljon meg a cég első embere? Milyen témában adjunk közleményt? Hogyan időzítsük a kommunikációnkat? Mikor, melyik csatornánkon érdemes erősíteni a márkánk jelenlétét? Mikor, hol szervezzünk sajtóeseményt, hogy annak valós médiavisszhangja legyen? Hogyan készüljünk fel egy interjúra vagy egy sajtóbeszélgetésre?
Többek között ebben tudunk segíteni egy átfogó kommunikációs stratégiával, PR tervvel vagy egy átfogó Q&A összeállításával.

Belső kommunikáció –
a munkatársaink a legfőbb szövetségeseink

A kollégákkal való interaktív kommunikáció elengedhetetlen része egy hosszú távon tervező cég életének, hiszen ma már egy társaság sem engedheti meg magának, hogy ne foglalkozzon a munkatársaival. A hiteles kommunikáció, ezen keresztül az employer branding építése egyre fontosabb szerepet kell, hogy kapjon egy vállalat életében, amihez megfelelő üzenetek, tartalmak, és ezek közvetítésére megfelelő csatornák szükségesek. Segítünk abban, hogy a cég belső kommunikációja igazán hatékony legyen és erősítse a munkatársak lojalitását.Többek között ebben tudunk segíteni egy átfogó kommunikációs stratégiával, PR tervvel vagy egy átfogó Q&A összeállításával.

Krízis és issue kommunikáció –
hogyan kezeljük a krízis helyzetet

Minden cég életében előfordulnak nem várt események, legyen szó például egy balesetről, vagy a vállalat jó hírnevének sérüléséről. Hogyan tudunk úrrá lenni egy ilyen helyzeten, milyen stratégia mentén kommunikáljon a vállalat? Hogyan szóljunk a külvilág felé, és hogy kommunikáljunk a kollégáinkkal? Egy jól megtervezett és kézben tartott kommunikáció csökkentheti mind az anyagi, mind az image veszteségeket - mi segítünk ennek megtervezésében.Többek között ebben tudunk segíteni egy átfogó kommunikációs stratégiával, PR tervvel vagy egy átfogó Q&A összeállításával.

Corporate Responsibility (CR) –
a társadalmi jelenlétben rejlő lehetőségek

Sok cég életében eljön az a pillanat, amikor fontossá válik, hogy ne csak az üzleti életben legyen jelen, hanem a társadalmi felelősségvállalás szintjén is. De hogy ezen keresztül hogyan, milyen akciókkal, támogatásokkal lehet javítani a vállalat megítélését? Segítünk. Többek között ebben tudunk segíteni egy átfogó kommunikációs stratégiával, PR tervvel vagy egy átfogó Q&A összeállításával.

Tréningek –
hogyan szólaljak meg a kamera előtt?

Mikrofon és kamera előtt nem is olyan egyszerű összeszedetten megszólalni. De hogyan készüljünk fel egy interjúra? Hogyan viselkedjünk a kamera és/vagy a mikrofon előtt? Hogyan válaszoljunk az újságíró kényes kérdéseire?

Projekt kommunikáció –
hogy biztos legyen a siker

A vállalatok számára számos pályázati lehetőség áll rendelkezésre, mellyel a cégek nagy számban élnek is. A pályázatokban foglalt kötelezettségek részét képezi a projektek kötelező kommunikációja is, melyben támogatást adunk partnereinknek.

Elérhetőségünk:

pr@oxygenpr.hu

+36 30 332 5257